Najlepsza na klasyczny pizzogłód. Kiedy szukasz delikatnego, cienkiego ciasta wyrabianego na zakwasie z dodatkiem prawdziwej oliwy z oliwek. Wypiekana w piecu kamiennym, z wyważoną ilością dodatków. Pizze Proste Historie Z pieca Kamiennego znajdziesz tam, gdzie wieje chłód, w sklepowych chłodziarkach i lodówkach!
To tu delikatna mozzarella walczy godnie o swoje miejsce z wyrazistym cheddarem. Oba wyśmienite sery podane na sosie z przetartych pomidorków i cienkim cieście na zakwasie. Prosto, a pysznie.
To królowa klasycznych smaków, ale w autorskiej wersji. Obok pieczarek dominują duże kawałki szynki z własnej produkcji, a to oznacza: bez zbędnych dodatków w postaci fosforanów/karagenów i glutaminianu sodu. Zdrowo się najesz.
By dodać posiłkowi pikanterii podsuwamy ten mix smaków: soczystą wieprzowinę własnego wyrobu z dużymi plastrami papryczki jalapeño. Będzie ostro.
Ta pizza to kulinarne spotkanie pod flagą polsko-włoską. Po stronie polskiej soczyste kawałki kurczaka z polskich hodowli, po włoskiej: bazyliowe pesto, pomidorowy sos i cienkie chrupiące ciasto na zakwasie. Dobrego appetito!