Start > Zapiekanka na chrupiącej bagietce

Zapiekanka NA CHRUPIĄCEJ BAGIETCE

Na nietuzinkowy pizzogłód – kultowy polski street food, który szybko przyrządzisz w domu. Spód – to oryginalna, chrupiąca bagietka z ciasta na zakwasie, a na wierzchu klasyczne dodatki. Zdrowy skład, a smak jak z dawnych lat! Szukaj w chłodziarkach i lodówkach!

Zapiekanka na chrupiącej bagietce z pieczarkami

Myślisz zapiekanka, mówisz pieczarki – połączenie jak za starych, dobrych czasów. My stawiamy na prostotę, dlatego świeże pieczarki z polskich upraw serwujemy w towarzystwie aksamitnej, ciągnącej się mozzarelli. Wszystko układamy na obłędnie chrrrrupiącej bagietce na zakwasie i fundujemy Ci kulinarny, sentymentalny powrót do przeszłości. Nie musisz dziękować!

Zapiekanka na chrupiącej bagietce z szynką

Chrupkość, wszędzie chrupkość! To wina przepysznej bagietki na zakwasie, której nie pożałowaliśmy świeżych dodatków. Pieczarki z polskich upraw, soczysta szynka własnego wyrobu, aksamitna, kusząco ciągnąca się mozzarella. Prosto, smacznie, chrupiąco. Tak jak lubisz. Wgryź się!